جغرافیا و آمایش  Teheran.Iran. geographie et amenagement

جغرافیا و آمایش Teheran.Iran. geographie et amenagement

آموزش و پژوهش علمی جغرافیا ( شناخت سرزمین ) و آمایش سرزمین ، کپی و استفاده ی غیر مجاز از محتویات این سایت در هرگونه سازمان اداری ممنوع است .
جغرافیا و آمایش  Teheran.Iran. geographie et amenagement

جغرافیا و آمایش Teheran.Iran. geographie et amenagement

آموزش و پژوهش علمی جغرافیا ( شناخت سرزمین ) و آمایش سرزمین ، کپی و استفاده ی غیر مجاز از محتویات این سایت در هرگونه سازمان اداری ممنوع است .

طرح های کلٌی ( شِماها ) ی خدمات عمومی (2)


هدف ِ تهیٌه شِماها


هدف تهیه ی شِماها ترسیم هدف های موجود یا خطوط کلٌی سند « انتخاب های استراتژیکی سیاست آمایش و توسعه پایدار سرزمین طی بیست سال آینده  » فرانسه بود . امٌا طبیعتا" این شما ها موفق به ترسیم و توضیح آن قسمت از اولویتها که استراتژی فرانسه را به خطر می انداخت نشدند . به اضافه ی اینکه این اسناد فقط به شِماهائی زیربنائی محدود نمی شدند ؛ بلکه تعریف و توضیح اصول سازماندهی و ایجاد تحول اداری در خدمات عمومی فرانسه را نیز در بر می گرفتند .

مجموعا" شِما ها بر دو نوع بودند :

- شماهای پیش بینی یاسناریو هائی درترسیم اهداف انتخاب شده دراجرای سیاستهای اتخاذی ( مثلا" ؛ شماهای مربوط به آموزش عالی که به صورت یک شیرازه بین موافقتنامه ها در بخشهای مختلف عمل می کرد ند ) .

- تعاریف حقیقی هدف های دخالت بخش عمومی ( دولت ) در اجرای برنامه ها ، و ابزار مورد کاربرد .

حال آنکه در خصوص محتوای شما ها  ، در سندی که توسط دولت تهیه شده بود و در برخی از امور متوجه عدم تمرکز هم می شد ، رعایت اولویتهای هریک ازبخش های سرزمینی کشور هم مطرح بود . کاملا" واضح بودکه بنا به شما ها هم می توان بخشی از سرزمین را بر بخشی دیگر از آن در امر آمایش و توسعه اولویت بخشید ؛ بیشتر در نظرداشت ؛ یا بدون اینکه سازمان های محلی آنها را در تنگنا و تحت فشار گذاشت به حدٌ کافی و وافی مورد حمایت و راهنمائی قرار داد . آنچه باقی میماند این بود که تصمیمات اتخاذ شده توسط دولت فرانسه طبق وظایف و اختیاراتی که داشت مسلما" بر تصمیمات اتخاذ شده توسط مسئولان و سازمانهای محلی ( مثلا" در امر حمل و نقل ) تاثیر گذار می شدند .

در آنچه که به نتیجه شما ها مربوط می شود فقط تهیه و تنظیم آنها به صورتی صریح و کاربردی قابل قبول بودند ؛ امٌا حتی گاه در مواقعی که این شرایط فراهم آمده بود اثرات کاربردی آنها توسط قانونگذار محدود می شد .کسی نمی توانست با قانونگذاران مخالفت کند مگر مسؤولان « شمای منطقه ای آمایش و توسعه پایدار » در منطقه خود ( که البته آنها نیز نهایتا" نمی توانستند تاثیر قابل توجهی بر قانون و اجرای آن داشته باشند ) ؛  سازمان های دولتی مربوطه به فرض اعتراض نهایتا" چاره ای جز سزخم کردن در مقابل قانون نداشتند ؛ و به این ترتیب قاضی مربوطه نیز نمی توانست چندان کمکی به شاکی یا شاکیان داشته باشد .

با همه ی اینها در چند مورد لازم میبایست به قطعیت لازم دست یافت

( ادامه دارد انشاء الله ) 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد